Известие

Collapse
No announcement yet.

koloni 33 SW

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• koloni 33 SW

може ле някои да ми подскаже къде да сложа два говорителя кенууд 15см. на една алфа33SW .na prednite wrati nqma място а отзад е с щора

или по-малки говорители или правиш фланци,има и друг начин ама е много мародерски,режеш ламарината на вратата

Comment

колега ще ти кажа аз как съм направил имам 2 колонки в таблото на стандартно място една между седалките на мястото на пепелника и една малка туба в багажника . тези на таблото са ми на 1 канал тази между седалките е другия да прави стеро багажника си е отделно на предните места се 4ува доста добре на задните малко куца ама нали не се воза аз отзаде малко офтопик но на някой може да му хареса
      Alfa Romeo Sport Wagon 1.7 4x4 8v 91g

Comment

аз на моето SW бях сложил по 2 на вратите,по една на стандартните места на таблото и баскаса в багажника.тези на вратите бяха 13 см и 10 см,за едните имаше място за другите не но си направих като сложих фланци и ката жисокоговоритела се изнесе навън и се получи

Comment

Аз на мойта 33 SW си бяхъ направил мини кора ако ме разбираш какво имам предвид значи точно зад задната седалка имаше една дъска е точната дума на която стояха колоните а щората седеше леко отметната даже нощно време ги покривах с щората против крадци ако има полза де
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
          X